mandag den 10. januar 2011

Hvornår kommer alkolåsen til facebook?

Som profil-ejer på Facebook er man med i en slags 'vis mig dit køleskab' hvor øvede - og irriterede - venner ikke bare lægger mærke til hvad der er på hylderne, men også hvordan det er lagt der.

Blandt mine facebookbekendte er der et par stykker, der skal have en kedsomheds-/alkolås.
En af dem, jeg har i tankerne, linkede til 3 artikler, 2 om afghanistan og en om Bamse, og 4 musikvideoer fra 90'erne indenfor to timer.

At vedkommende senere skriver: Underholdning please, jeg keder mig! er at state the obvious.

Samme person bruger facebook til at få den daglige logistik til at gå op, hvorfor hans 432 facebookvenner forleden blev spurgt om nogen havde en bil, som kunne fragte ham 3 km. Praktisk, det der facebook. Det er vel det, der er meningen.

Alkolåsen venter i på, kan jeg mærke. Skandaler på bordet.
Det var ikke mig.

Personen er ikke normalt særligt aktiv på facebook. Man kan sige, at hans køleskabshylder står gabende tomme og at der kun er to liter letmælk i lågen.
I sidste uge blev der kommenteret lystigt, kastet opslag ud over det hele og delt link, som var hans medlemsskab ved at løbe ud.

Det var også helt uforståeligt, hvad mennesket mente, for der var ikke hverken tegnsætning eller sammenhæng i sætningerne og de fire kommentarer, han fik smidt til et af mine opslag, fik det til at se ud som om der var gået hul på en pose gule ærter inde i hans facebook-køleskab.

Grimt.
Og lidt efterskoleagtigt.

Ved ikke om vedkommende bare fik en indædt lyst til at skrive BOLLE på efterskolens toiletvæg rigtigt mange gange, fordi han lige havde turdet tage proppen af en sprittusch, men det var... ikke kønt.

Normalt sletter jeg ikke, hvad folk skriver, for jeg går ind for ytringsfrihed og alt det der, men det begyndte at stinke af genbrugs-guleærter og pisang ambon ved trappestenen til min profil, så jeg gjorde det altså denne gang af ren og skær forfængelighed.

Med rette, viser det sig nu, for selvom det ikke var gule ærter og pisang ambon, så var det en todages rødvinsbrandert i kombination med feber.

2 kommentarer:

 1. Synes bare man skal få lukket det der Facebook. Og gerne 15. marts, for den sags skyld.

  SvarSlet
 2. Hahaha, jeg er ellers vældig fan af Facebook.
  Men der er også en fra min folkeskoletid (creepy fyr, socialklasse fem), der er begyndt at skrive de mærkeligste ting i mine kommentarfelter. Sjovt nok en dag efter han stillede et hypotetisk spørgsmål angående et ægteskab der var ved at løbe ud i sandet.
  Kalder mig dejlige...! Ydrk!
  Overvejer seriøst også, om de alligevel ikke bare skulle lukke det!

  SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...