tirsdag den 5. oktober 2010

Er der nogen, der skal have et fælleshus med?

Udfordringen som blogger er at få øje på de situationer, der er velegnede til blog, midt i alt det andet rod. Det gælder om at fiske kammerjunkerne fri fra det ligegyldige kærnemælksfyld.

En god blog bør være en slags si, der lige af-kærnemælkificerer det, der er vigtigt.

Den næste store plan, der ligger tilbage i min si ville ikke være opstået, hvis den ikke havde ligget og vokset sig stor, potent og tiltalende i en kærnemælkssuppe af ynk, klynk, sygdom og alt for meget om ørerne. Det er ikke kun min plan, skal jeg skynde mig at sige. Det er ikke kun mig, der trænger. Vi er mange...

Mine damer, jeg beder jer om at bevare roen. Vi taler stadig om Planen. Ikke om maskuline kønsdele.  (DET kunne vi ellers godt, i et andet afsnit)

I mange år har der været tale om at etablere et olle-kolle.
Et sted, hvor man kan have sit eget lille rækkehus og samtidig bo tæt på dem, der har rødvin, kaffe og er gode for et grin.
Planen er blevet fremrykket, for det er tydeligt for enhver, at der er mange, der godt kunne bruge lidt god gammeldags støtte og et sted at være med udfordringer og æren i behold uden at risikere at drukne i ynkelighedssovsen. 

K kunne mose rundt med sin rollator og give tips til træning, kost og smukke negle, Linda kunne have alle Antons tanter m/k lige ved hånden, når der skal trænes, Lasse kunne have en legekammerat til Vaps (så han selv kan løbe videre som en anden meeep meeep-fugl) og jeg, jeg kunne have nogen at bage til og nogen, der gider at komme med cola når jeg selv er syg. Det er jeg nu og der er nældens rod. Ynk, blev der sagt.

Jeg henter salgsopstillinger på diverse kolle-egnede bygningerskomplekser.  Forelægger dem for tanterne så snart jeg holder op med at lyde som et gammelt rullegardin når jeg trækker vejret.

4 kommentarer:

  1. Yep!! Ynke-kolle er så meget et federe koncept at vi helt sikkert kunne tjene penge på det.
    Og husk nu at kokosmakroner står øverst på bageønskelisten :-)

    SvarSlet
  2. Ej okay jeg er da en hat. Jeg tror jeg skriver kommentarer til højre og venstre, men glemmer åbenbart det der ordbekræftelse hver gang :P

    Men tag mig med i olle-kolle!

    SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...