fredag den 10. juni 2011

Så opfører vi os lige ordentligt!

Så de skal skilles, de kernesunde.

De to voksne, der udgav en bestseller, hvor de gav opskriften på et sundt og harmonisk liv. Deres opskrift, altså. De var med i den første del af den bølge, der forsager de tre hvide dræbere: Hvidt mel (gluten), mælk og sukker.
Og så gav de den liiiige en tand ekstra og hævdede, at de også kunne afhjælpe autisme og asperger ved at fjerne de tre hvide dræbere fra kosten og sørge for at hælde essentielle olier ud over resten.

Jeg har en holdning til det med maden og mælken og alt det fortyggede og færdigproducerede. Og jeg har en holdning til min egen kost, der baserer sig på lige dele sund fornuft og selvtilgivelse, når jeg falder i slikskålen. Jeg tror på, at man kan spise sig syg. Jeg ved, at stærkt forarbejdede madvarer ikke er gode for mig.
Og jeg bryder mig ikke om nogen former for ekstremisme.

Men her må jeg lige skrue halvbrillen på, for hvad hjælper det, at lægge en sensationsdrevet skadefryd frem, når den kernesunde familie skal skilles?
Det er for billigt at falde i skandaleskålen og synes, de har rigtigt godt af det. Som om de er fejlet som mennesker (og sektledere) og at de så kan lære det og få betalt for ALT det med maden.

Ligesom med Brønderslevsagen, hvor medierne falder over enkeltpersoner i sagsbehandlingen efter tur. Det hjælper nok ikke hverken Brønderslev-familien eller andre familier at journalisterne forsøger at sælge til hævn-genet i os alle sammen.
Jeg synes, det er smagløst.

Næsten lige så smagløst som det er at opfatte kernesund-familiens opløsning som en Nemesis over deres hoveder og føle, at man har ret til at pege hævngerrige fingre af dem.

4 kommentarer:

 1. Folk elsker at sparke til folk der ligger ned. Typisk (og nederen!) dansk!

  SvarSlet
 2. Ja der er ikke grænser for de onde overskrifter i sager som den her. Det er virkelig smagløst og latterligt og desværre også meget meget typisk dansk journalistik efterhånden.
  Øv sgu da - og lad dem da så for pokker bare blive skilt i fred!

  SvarSlet
 3. Det er altid sørgeligt, når folk skal skilles. Ligegyldigt om de var nogle dumme røvhuller - eller bare lidt for hellige efter vores smag.

  Deres livsstil har intet at gøre med, hvor synd det er, når kærlighed går i stykker. For det er synd.

  Håber de giver sig selv lov til at trøstespise lidt...

  SvarSlet
 4. Jeg er lidt forundret over drejningen indenfor det seneste døgn: Ekstrabladet af alle er begyndet at skælde ud på Lasse Rimmer og Geo for at have joket med de kernesunde.
  Altså... Hvad skal man lige synes om det?

  SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...