onsdag den 1. december 2010

Snegl i gulerod. Det nye vilde

Det kommer til at lyde bittert og kategorisk, men det er rent faktisk et åbent spørgsmål i sin pureste form:
Findes der et liv uden børn?

Jeg mener... ALLE dem, der virkelig er supersjove og dygtige bloggere er mødre. De blogger om at få livet til at hænge sammen med børn, omkring børn og alle de oplevelser man kan få ud af at vende svære situationer - og ammebryster - til ironi og djævelsk befriende humor.
Jeg nævner i flæng: Linda, Fuhrmann og Maren.

De er dronningerne af blogverden, for de har noget at skrive om. Der sker noget i deres liv, som er værd at blogge om og som alle kan relatere sig til, åbenbart. Også mig.

Ikke fordi der ikke sker noget i mit liv, altså...
Jeg kan da både skrive om dengang jeg havde faktureringsdag på arbejdet og den dag jeg hidsede mig op til mit ansigt var hysteri-lilla, fordi min kollega var i vejen og der var også en dag, jeg gik en tur og så en gulerod med en snegl i.

VILDE ting, siger jeg bare.

Jeg tænker, at Nynne også bare blevet umoderne, for hvem gider høre om nogen, der panisk forsøger at få en kæreste og drikker sig stiv og kører grimt på cykel. Hver dag? Jeg tror, at Nynnerne har trukket speltmødrene med sig ned i sumpen, så der er blevet plads til de rigtige mødre, med rigtige liv og en masse at blogge om.

Så er der plads til os, der tager billeder af gulerodssnegle

  

4 kommentarer:

 1. Det håber jeg fandme der er, for ellers kan jeg lukke min blog her og nu...

  SvarSlet
 2. Altså, det er jo spændende at læse om ting man ikke kender til, såsom snegle i gulerødder. Nederen ammebryster kender jeg jo alt for godt, og de er på ingen måde spændende. Så jeg stemmer for flere dyr i grøntsager! Eller frugter.

  SvarSlet
 3. Altså, Ms Blogsbjerg var jo også en fremragende blogger før hendes bryster voksede til blogværdige proportioner (om man så må sige)

  Men det er nu rigtigt, at det ser ud til, at deres afkom er ganske leveringsdygtige i blog-indlæg som næsten skriver sig selv. Jeg kan nu godt lide dine skriblerier også. Bare ikke indlæggene med dræbersnegle *gyse*

  Kh Det sarte barn, som forleden nat havde mareridt om at sneen smeltede og nedenunder væltede det frem med dræbersnegle...

  SvarSlet
 4. Well, der er faktisk nogen af os, der helst læser blogs, der ikke omhandler børn. Begejstringen for eget afkoms savl kan godt virke overvældende når man ikke har børn. Og jeg synes der er masser af guf at hente på din blog, børn eller ej.

  SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...