onsdag den 22. december 2010

Telefon fra Kenyabrevene?

Telefonen ringede midt i et møde den anden aften og derfor tog jeg den ikke. Det skulle jeg måske have gjort, for nu vil jeg ikke ringe tilbage.

'Hello *rodrasleuforståeliglarm*, calling from Darwin recruitment in London. Would you be so kind to call me back on *langt udenlandsk telefonnummer*'

Det kunne jo godt være et engelsk agentur, som på tværs af havet har spottet mig og nu vil tilbyde mig penthouse og skyhøj hyre i London, men what are the chances? Bare lige for at blive i det engelske.
Jeg har ikke et CV ude i noget, der kunne være internationalt, tror jeg. Med mindre mit eget firma skulle have bragt det videre og så siger jeg bare igen: What are the chances?

Mon ikke hellere det er nogen, der tjener boksen ved at tænde den slags små urealistiske forfængelige drømme i dumme danskere og få dem til at ringe op på en hundedyr linie eller love dem ansættelse på helt fantastiske vilkår, hvis man lige vil deponere et depositum og desuden udlevere fuldmagt til at disponere over alt man ejer og har?

2 kommentarer:

  1. Muligvis. Men en google søgning viser at Darwin Recruitment i London findes (ihvertfald på nettet), specialisereret i IT.

    Så du kan da ihvertfald lige checke deres site, og se om det giver mere mening.

    SvarSlet
  2. oh jeg tror det er en fupmager, de ville aldrig ringe til en.

    SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...