mandag den 14. februar 2011

Han havde været træls
Når jeg har irriteret mig over andre mennesker, skammer jeg mig altid bagefter. Jeg ved godt, at det er mig, der er hys og hormonel og galt afsporet (nogle gange).
Ham her? Han er mest ærgerlig over, at han må tage straffen.

Så deeet...

 

8 kommentarer:

 1. Man kan jo spekulere på, om det er forsvarligt at lukke ham ud igen, når han har afsonet dommen? Hvis han ikke har fortrudt, kan han vel ligeså godt gøre det ved en anden, der irriterer ham? Skummel personlighed

  SvarSlet
 2. @frk. Hyms: Enig. Flaming psykopat.

  SvarSlet
 3. "Så kom jeg til at skyde ham". Ups hva? WTF en sørgelig undskyldning for et menneske, hvor fjern har man lov til at være i sin hjerne?!
  Og nej, tosse, du skal da bestemt ikke tvinges til at tale dårligt om de døde, det er nemlig meeeget værre, end at skyde de levende! Godt han har sin moral på plads.
  Fucker!

  SvarSlet
 4. Sidder også med en følelse af, at en forvaringsdom havde været mere på sin plads for ham....?!?!

  SvarSlet
 5. Som de andre sidder jeg med åben mund og polypper. Han er totalt frontalskadet og jeg ville være meget meget ked af at han blev lukket ud igen (måske heller ikke den fedeste pr for forsvarsadvokaterne.com - eller det er selvfølgelig hvordan man ser på det)

  SvarSlet
 6. @Prophecy

  Tror nu sådan set Forsvarsadvokaterne kan være rimeligt tilfredse. Men synes godtnok det er en lidt pudsig form for markedsføring, at give klienterne sådan nogle one-flew-over-the-cuckoos-nest-agtige reklamehuer.

  Det næste bliver vel nogle baseball-bats med logoet på?

  SvarSlet
 7. spørgsmålet er også om det er den hue, der er det sidste, der stabiliserer frontallappen?

  SvarSlet
 8. martin michelsen9. marts 2011 kl. 03.39

  Nu skal i virkelig tage jer. Fucking sammen manden er sku min ven! Han tager straffen som han skal at han så ikk fortryder det er hans problem men syns i skal lukke røven. Vil aldrig svigte dig nicolai min ven martin randers er her når du kommer ud . Peace ven og i andre i lukker bare i om en i ikk kender

  SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...