torsdag den 18. november 2010

Mig og bryster. Ud i det åbne.

Jeg var konfirmand da Sabrina hoppede rundt med store patter og da der blev optaget videoer i swimmingpools hvor der var junger i vådt stof (og hvor sangtalentet dermed blev underordnet. Sig tak, Amalie)

Mig? Jeg troede i mange år at jeg var en almindelig 75B. At det nok lige var i underkanten til at være rigtigt fræk til festerne men alligevel ikke helt lidt nok til en sportsstrømpe i bh'en. Dengang var det også de lange H2O-strømper, der var på mode og det kræver altså sin bh at rumme sådan en. Desuden fandt jeg aldrig ud af, hvordan man placerede sådan en sag. Skulle den krølles sammen eller lægges pænt?


Jeg har været glad for brysterne. Det er ikke det. De har altid passet til min krop og jeg har været i stand til at dyrke sport uden at få dem klasket op i hagen og uden anden smerte end når et sidespark til taekwon-do blev sat lidt for højt.

Jeg har haft nok at sammenligne med, for jeg har haft min gang i omklædningsrum næsten altid. Lange bryster, små-bitte bryster, der næsten kun er en lille bule bag brystvorten, store fyldte poser, der hviler roligt ned ad maven og som gør enhver blyantsprøve til skamme. Ikke at man glor i et omklædningsrum, altså. De er der bare, brysterne.
Og man taler ikke om dem.
Man kalder det heller ikke 'at få pat' når man ammer, vil jeg gerne lige indskærpe. Det lyder så dyrisk.

Allermest glad har jeg været for mine egne, da jeg fandt den rigtige bh-størrelse. Det er en lettelse at bøjlerne ikke bryder ud af de fine blonder og skærer sig som maddiker ind i huden og det er også bare ... rart... at gå op ad trapper nu. Brysterne forrest. Og kun 2 af dem.
Prøv også lige at finde en 75B på udsalg. Forget it. Det er den størrelse de allesammen bruger, bare ikke mig mere. Jeg er en ... D. 70 D og jeg hilser stadig meget pænt på den ekspedient, der bragte mig Den Første Rigtige Størrelse.
whhooooooaaaaa! D! Moi! PATTER! Jeg nikkede anerkendende til dem på Joey-måden (oh... jeg ER blevet Joey) og der var sejrsdans bag forhænget i prøverummet.

Men lige nu er jeg uvenner med brysterne, for de gør naller. på 3 uge. Det er ikke fordi jeg er bange for smerte og jeg er ikke skræmt eller noget, det er bare ikke så heldigt for mig at skulle diskutere med bh-indholdet, når jeg sidder på storrumskontor overfor handelsskoledrenge. 

Så ved I det.
 

6 kommentarer:

 1. Måske er de blevet opildnet af al den positive omtale, at de har besluttet sig for at vokse?

  SvarSlet
 2. Jeg tænkte også 'gravid' som det første ;)
  Da jeg fik min første bh der passede, var det en dobbelt D. Kan stadig ikke få det til at hænge sammen. Mine ligner ikke dem, der har DD skåle i bladene!

  SvarSlet
 3. Ud med hemmeligheden - hvor blev den BH fundet? Kæmper stadig og synes alt i Århus stinker! Vil ha de her slut med at amme bryster i noget anstændigt!!

  SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...