mandag den 27. september 2010

Jeg skal da haaaa!

Om lidt vil man kunne se mig luske langs en mur og bevæge mig mod strømmen. Jeg ved godt, at jeg er i overhængende fare for at blive straffet, løftet fingre af og ikke mindst blive udsat for.... oh gisp... hønserøvsmunde.

Det er upolitisk og det er overhovedet ikke korrekt, men jeg trænger.

Min krop er skummetmælksblå - og her taler jeg ikke om den økologiske skummetmælk, men den sølle af slagsen - og min ansigtshud er så bleg at den nærmest rækker enhver rød plet frem mod beskueren i bare afmagt. En afmagt, der kun forstærkes af, at det snart er mørkt når jeg ikke sidder i arkitektlampens skær.

Jeg gør det altså. Indløser to syndige solpoletter og tillader mig selv 16 solrige minutter.  Ta den, hellige køer. Der blev sagt 2!

3 kommentarer:

 1. Nemlig! Jeg gjorde det samme. 2 dage i træk lige inden jeg skulle indlægges. Sku jo nødig blegne helt i de hvide og lyseblå sygehussenge vel.
  Men nu spørger alle sygeplejersker så om jeg har været på ferie. Er det ikke ok at fremstamme "øhh næsten" når man nu næsten kan se at de står klar med deres "ved du godt hvor farligt det er tale"
  - så go tur i solen herfra :)

  SvarSlet
 2. Tak. Jeg fik 14 minutter med livgivende varme og så opnåede jeg lige netop at knække den blå tone.

  Den er vendt tilbage. Lige så svær at ryste af sig som tyggegummi på fingrene.

  SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...