mandag den 7. oktober 2013

The only wrong you can do is not doing anything

Jeg blev opereret i mandags.
the A-team var ikke sikre på, hvad det var, de så på MR-billederne fredagen før og turde ikke tage nogen chancer ved at se tiden an. Überkirurgen afventede min accept af planen og gik så i egen høje person ud og fandt en tid til operation. Mandag. Bang. Milevidt fra Læge med slattent håndtryks strategi om ikke at gøre noget og se tiden an.
(en tumor af værste slags vokser sig fuldvoksen på 2 mdr.)
Jeg sov hele tirsdag når jeg ikke kastede op. Lyste op, da lægen kom ind på min stue og blev udskrevet. Så sov jeg noget mere, før  jeg droppede morfinen, der gjorde mig dårligere end operationen lægger op til.
Nu går det hastigt opad, jeg bliver stadig rigtigt træt lige pludselig, men jeg mangler kun at svare et par enkelte mails og sms'er.

Jeg regner med at få svar på vævsprøverne en af dagene og så ser vi, hvad der følger af ydeligere behandling.

I får lige denne her med Geo, der ikke prøver at være sjov lige her. Meget relevant. Alle de hilsner og håndsrækninger, jeg har fået her, på sms, på facebook, fra alle tænkelige - og overraskende - kanter støtter, varmer og giver håb.
Man kan ikke gøre noget forkert.


11 kommentarer:

 1. Gribende. Et skulderklap til Geo og også et til dig. Jeg krydser fingre for et godt svar på vævsprøverne!

  SvarSlet
 2. Krydser alt jeg har for dit svar på vævsprøver.

  SvarSlet
 3. Jeg krydser også alt, hvad krydses kan for et godt resultat. Godt at du er i kyndige hænder, der ikke tager chancer med dit helbred. Sender masser af solskin, knus og positive vibes til dig og din familie.

  SvarSlet
 4. En masse tanker og et sæt krydsede fingre fra mig. Jeg ringer bare, når jeg er i Århus engang i efterårsferien, fylder lommerne med frikadeller og kommer med to latte. Knus

  SvarSlet
 5. Mange tak! Solskin og medvind og krydsede fingre er min livret :)

  Helle: Jeg har fået frikadeller i posevis, sushiblomst og boller og kaffe har jeg altid klar, så hvis du bare kommer med dig selv - eller slæber os rundt om en sø - så er min uge 42 reddet!

  SvarSlet
 6. Jeg kommer. Og jeg slæber os også gerne rundt om en sø. Vi ses

  SvarSlet
 7. dejligt når nogen "tør" sætte ting igang.. kryds og tanker fra det sydjyske

  SvarSlet
 8. Jeg synes hele tiden at mine beskeder forsvinder? Tak for linket med Geo - jeg var ikke fan af den sjove Geo, men han er fantastisk når han er alvorlig..

  Dig vil jeg sende de allerbedste tanker og supergod karma. Og et hjerte. <3

  SvarSlet
 9. FruZ: Jeg har fået begge beskeder, den første landede bare under The A-team :) Tak for begge!

  Og tak til Sønderjylland :)

  SvarSlet
 10. Hej du. Jeg er nysgerrig efter hvilken kræft type du har? Du skriver nemlig med småt, at den aggressive kræft vokser sig fuldvoksen på 2 mdr. Min kære far blev i april i år diagnosticeret med lymfe kræft af den aggressive slags - Burkitt lymfon. Den vokser 50% daglig. Efter 4 kemo kure, med ca. 17 gange kemo i hver, er han stoppet med kemoen, da den ødelægger lungerne. Men- de mener at de 4 gange kemo har været nok. Vi har fået den besked, at jo mere aggressiv kræft form, jo bedre er muligheden for helbredelse, da cellerne deler sig hurtigere. Min far skal til scanning den 1.11, så vi krydser finger og tæer for, at der er gode nyheder. Men hvor er det hårdt at være vidne til. Man er jo hele tiden i beredskab og bange for at håbe for meget.. Jeg forstår sandelig godt dine tanker og bekymringer. Det er bare hårdt, hårdt, hårdt. Sender dig mine bedste ønsker for en god fremtid. Lena

  SvarSlet
 11. Hej Lena,
  Jeg er ked af at høre, at du skal opleve noget så barskt. Det er vanvittigt hårdt at være pårørende og magtesløs. Usikkerheden er også slem for dem, der ikke er syge.

  Jeg har haft en hjernetumor af typen Gliobastom (celler af grad 4) og er blevet opereret nu for anden gang, så lige nu er jeg cancerfri men ikke usikkerhedsfri.

  Jeg håber alt det bedste for både dig og din far. Styrke til jer begge.

  SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...