torsdag den 31. oktober 2013

Støttehjul til behandling

Fordi vævsanalysen viste, at det desværre ikke bare var arvæv (eller pseudoprogression som det hedder på lægesprog) de opererede ud af mig, men cancerceller af værste skuffe, skal jeg have noget efterbehandling.

Vi prøver igen med den samme type kemo som sidst og håber at min knoglemarv kan følge med denne gang.
Jeg fik den første omgang i kemokarussellen sidste uge og er så småt ved at finde benene igen. Kemo slår alt ned, ikke bare kræftceller, og jeg skal hilse og sige at det godt kan mærkes, selvom jeg er på ca halv dosis nu.

Jeg leder (selvfølgelig) efter måder at styrke mit immunforsvar, så jeg kan klare mosten.

Lad mig lige med det samme nævne Hampeolie eller cannabisolie, som er det helt store hype indenfor altenativ kræfthbehandling nu. Og alternativ sclerosebehandling.
Og jeg mener hype.
Der er artikler på information og i ekstrabladet. 
Det er ikke en anerkendt behandlingsform og det etablerede system advarer mod at gøre brug af den naturlige cannabis, fordi man også får de psykoaktive stoffer med og fordi man risikerer at fremme celledelingen istedet for at stoppe den. Istedet er der udviklet et syntetisk cannabionoid, der hedder JWH-133. Det skulle efter sigende virke på min kræftform. Måske.   

Måske er det bare en måde at slå plat på menneskers panik. 
Ihvertfald vil jeg ikke bruge det nu.  Jeg gør ingenting, der ikke er afstemt med the A-team

Jeg tror meget på at styrke kroppens eget forsvar, så jeg læner mig voldsomt op ad Chris McDonalds metode. Kost og motion, frisk luft, mentalt overskud og 40 gram mørk chokolade

På søndag tager jeg til akupunktør for at få en hjælpende hånd til mit immunforsvar, så min knoglemarv har bedre muligheder for at klare behandlingen denne gang.
Jeg ved ikke om det virker, men det kan ikke skade.
Jeg er meget spændt og var lige ved at tude, da akupunktøren i telefonen sagde at hun var sikker på at hun kunne hjælpe og lød som om hun havde erfaring og gode resultater med at understøtte den etablerede behandling. Ikke erstatte den.

Bliver generelt vildt rørt,  når folk gerne vil hjælpe

(For eksempel når Mette gør opmærksom på at jeg kan få en neuro-psykologisk og kognitiv afdækning der hvor hun arbejder. Det er også en håndsrækning, der driver tårer.  Jeg vil så gerne godt videre)


11 kommentarer:

 1. Jeg har fået accupunktur for min sclerose, om det virkede ved jeg ikke rigtig men jeg nød det og det gjorde min ben ikke prikkede og sov de 20 minutter nålene sad i. Håber du får glæde af det også.

  SvarSlet
 2. Kære Lene
  Jeg ønsker dig held og lykke med kemo'en - håber du klarer den.
  Tror også den rette vej er kost, motion og frisk luft - ved det virker for mig efter kemo-turene.
  Jeg har købt en saftpresser, og drikker hver dag et glas gulerodssaft eller anden grøntsags-saft. Kan mærke at det giver god energi. Kram fra Anna

  SvarSlet
 3. @M.S: Jeg håber rigtigt meget at det hjælper og håbet alene giver et løft. Hvad siger du til hampolie, der jo er slået op som vidundermiddel også for sclerose?

  @Anna. Hvor er jeg ked af at høre at du skal det her igennem. Igen. Godt at du har Buster. Og godt med saftpresseren. Jeg gør det samme og er lige nu på et trip med at juice grønkål, rosenkål eller broccoli sammen med citrusfrugter, æbler og anseelige mængder ingefær. Det smager sundt ;) Masser af styrke til dig og en kløtur til Busters nakke :)

  SvarSlet
 4. Bare lige et klem.

  Ved ikke hvad jeg skal skrive.

  Kh HemmeLine

  SvarSlet
 5. Er ordfattig. Hæng på og kæmp. Det gør du, og det må hjælpe. Håber skidtet forsvinder for altid denne gang!

  SvarSlet
 6. Jeg føler med dig helt ind i marven. Kender dig ikke, men følger dig her - og det gør mig ondt. Jeg krydser finger for dig!
  Kh Anne

  SvarSlet
 7. Kære Lene,
  Jeg havde sådan håbet at du slap for efterbehandling. Sender alt den energi og positive tanker jeg kan producerer. Tanker til dig og dine. Lisbeth

  SvarSlet
 8. Igen sætter du min verden i perspektiv , eller måske nærmere inspirerer, - du håndterer ting ingen rigtigt burde og formår at skrive om det, dele det. Jeg er ked af at høre der er aktivitet igen fine menneske.
  Kh P.

  SvarSlet
 9. Jeg tænker på at det kommer til at gå dig godt. Du stærke menneske!

  SvarSlet
 10. Jeg kom tilfældigvis ind på din blog, men læste så om dine tanker omkring det alternative ift. at bekæmpe kræft. Jeg giver dig lige nogle opløftende ord med på vejen: Jeg har en veninde, der kurerede sig selv for brystkræft og æggestokkekræft ved hjælp af meget sund kost (som i ekstrem sund kost) plus alternative behandlingsformer. Jeg kan anbefale en healer i England, der har kureret mange for kræft og har arbejdet som healer i 25 år. Hun fik også behandlinger af ham. Desuden læste hun nogle bøger, hvor hun fulgte de alternative råd i dem. Jeg kan lige spørge hende om titlerne og hvis du er interesseret kan jeg sende en mail til dig med dem. Min veninde ville ikke have kemoterapi, så hun har udelukkende fulgt en alternativ vej. Desuden har hun også kureret et par andre sygdomme ved at benytte alternativ behandling. Hun står for at skulle giftes med en læge, og han hælder også mere og mere til alternative behandlingsformer. Jeg tror også, at McDonalds kostråd er super gode. Alt det bedste herfra.

  SvarSlet
 11. Jeg har nævnt bogen her, som jeg var inde på i forhenværende kommentar: http://www.carrymystyle.com/Punk-Style-and-a-band-called-Landmarq

  SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...