tirsdag den 12. februar 2013

Ida Corrs undercut

Det er meget let at joke med at jeg er med på moden, når håret vokser ud igen og skrive, at når Ida Corr kan, så kan jeg også.

Jeg får et radikalt stort undercut, når håret vender tilbage og selvom jeg uden at tøve stadig hellere vil miste håret end livet, så er jeg ked af, at jeg for 3. gang på tre dage står med sådan en håndfuld her

Jeg kan så nogenlunde sætte mit hår, så det ikke er synligt, men jeg er ked af at tænke på, at folk kigger efter og ked af at se syg ud. 
Ked af at være syg.

Nå. Jeg tager noter, så det kommer med i bogen at det også hører med at være ked af det. Og forfængelig.

5 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå at du er ked af det, også selv om det vokser tilbage. Og jeg tror det er sundt for sjælen at holde fast i forfængeligheden ;-) Varme tanker og cyberkram herfra til dig og din familie.

  SvarSlet
 2. Husk de links jeg sendte dig om tørklæder. Og så længe, du stadig har hår tilbage, kan du også bruge almindelige tørklæder. I nogen kredse er det sejt med hue på hele tiden.
  Jeg har vist forresten 4-5 tørklæder liggende, som du godt må låne
  Knus

  SvarSlet
 3. @Mette: Tak. Jeg tror også på, at forfængelighed er en rigtigt god ting. Det holder modet oppe at møde dagen bare lidt spændt op :)

  @Helle: Jeg har kigget rigtigt meget på tørklæder, men er så heldig, at jeg stadig har hår tilbage på den ene side af hovedet og i baghovedet. Det er kun i højre side, der mangler, så jeg bruger hipsterhuemodellen og prisonstyle-bandanas (vaskekonetørklædet :))

  Jeg klæder mig ikke altid efter min alder og vil gerne undgå at se for konet ud med tørklæde, så jeg kigger på streetammo.dk og lignende steder for at finde tørklæder og huer, som nogenlunde kan se ud som om de er en del af et 'normalt' outfit. Hvis nogle af dine tørklæder (jeg er HELT enig i dine præferencer, som du har skrevet til mig) kan bruges sådan og ovenpå hår, så vil jeg rigtigt gerne låne. Ellers er jeg glad for links, hvis du finder smarte huer og print-tørklæder ude i de raske butikker, som du jo må komme i nu :)

  SvarSlet
 4. Forfængelighed er et livstegn. Og et tegn på at der er kræfter i dig.
  Bliv endelig ved med at være det!!

  SvarSlet
 5. Kære Lene
  Hov, jeg havde helt glemt at kigge ind her.

  Hipsterhuer er fine. Bandanaer risikerer at flyve med vinden, når der ikke er så meget til at holde på den i den ene side
  Det ene af mine tørklæder er designet af Munthe plus Simonsen og er ret sødt, faktisk. Jeg var selv dødhamrende forfængelig, mens jeg var skaldet. Jeg hadede, når jeg kom til at se for kræftramt ud, og jeg kan huske, at jeg flegnede ud på en kollega, der kaldte mit tørklæde for en turban.
  Jeg kan tage billeder af dem en af dagene og sende til dig.

  SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...