tirsdag den 7. august 2012

Fifty shades

Da jeg modtog mit eksemplar af Fifty Shades fra Pretty Ink blev jeg helt smigret og tænkte, at verden endelig, endelig havde fået øjnene op for at jeg er en af de gode, læseværdige bloggere. Sådan en, der får anmeldereksemplarer, merchandise og gratis gaver i en lind strøm, fordi producenterne gerne vil nævnes af mig.

Ahem.

Det tog lige to splitsekunder at få tæsket den megalomani i den jyske muld med en stor selvindsigts-skovl.

Der er mange bloggere, der har fået den bog. Jeg er smigret over at være blandt dem og jeg synes stadig det er tosset fedt at få tilsendt den slags, selv efter at mit øjeblik af succes-hallucinationer er forbi.

Faktisk glæder jeg mig også til at læse bogen, som skulle være en hybrid mellem de erotiske noveller som jeg mange skrev inden jeg de fyldte 30 (igen) og en humoristisk, romantisk historie. I oplægget en rigtig damedrink mixet af det (man tror) kvinder tænder på: Fortælling, romantik, selvironi og lir.

Som min kollega udbrød, da jeg fortalte om, hvordan jeg havde åbnet pakken i bilen for ikke at få min reaktion overvåget: Håååårh, din mand bliver da ellevild over at du har fået sådan noget husmor-porno.

Lad os nu se om jeg bliver mødt af en be-pisket udgave af Bridget Jones først... 

1 kommentar:

  1. Tillykke med bogen! Jeg har købt den selv, min kæreste glæder sig til jeg går igang med at læse den..

    SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...