tirsdag den 24. juli 2012

Heidi har modermærkekræft

Jeg nævnte Heidis historie i mit sidste indlæg.

Det er efterhånden mange år siden vi arbejdede i samme fitnesscenter, men jeg husker hende ret godt. Hun var en af dem, jeg ikke kunne lide. Lige indtil jeg talte med hende.  Hun fyldte meget, grinede højt og... lignede mig lidt, bortset fra at hun var slankere, stærkere og højere.
Og så blev hun gift med Robert, som er lige så meget et energibundt.

I de fitnesscentre, jeg har været ansat i, har solarierne været bekvemt placeret mellem herrenes og damernes omklædningsrum. Jeg har hørt, at der er nogen, der også brugte solene til at have sex i (så syrede aftaler, det må være: Vi mødes om 3 minutter i sol 2), men jeg har ikke været så heldig en af dem. Jeg har desværre brugt de 8 minutter en polet gav på at blive stegt på begge sider.  Flere gange om ugen.

Nogle gange var der et skilt på døren med 'pas på! nye rør'. Det betød ikke, at der stod nye mænd parat på den anden side, men at man bare skulle nøjes med at tage 1 tur. 
Man skulle nok blive postkasserød for en polet.

Jeg ved ikke, hvordan jeg kunne overhøre de advarsler, der allerede den gang begyndte at dukke op, når jeg allerede har fået fjernet et ondartet modermærke og er blevet behandlet for celleforandringer.

Nu? Ikke solarium til mig. Men helt ærligt har det været en overvindelse at gå ud med skummetmælkshvide ben kun iført shorts og faktor 30.
Indtil jeg hørte Heidis historie.

Du kan også læse historien og høre mere om både Heidi og kræften her

Du kan også give et bidrag, der vil gå til de behandlinger, som sygesikringen ikke dækker, hvis du vil. Lægerne har givet Heidi stemplet 'terminal', men det betyder ikke, at hun accepterer og giver op.

Jeg skal lige advare... Hvis du ser hendes videodagbøger og læser opdateringerne på facebook, så kommer det til at betyde en større post på solcreme-budgettet. Og en hel del flere krammere til dem, du holder af.
Nogle gange er krammere en glimrende måde at få andre smurt ind i uv-beskyttelse.


3 kommentarer:

 1. Pis os. Får helt ondt i maven af dit indlæg.- Ved Heidi kun er en af mange der kæmper kræftkampen. Min far og mor var nogle af dem. Min venindes mand fik diagnosen i mandags. Pis os. Har støttet Heidis konto. Just because.

  SvarSlet
 2. Der er alt alt for mange, der kæmper mod kræft. Har også mistet en forælder på den konto og har tildelt mig selv en del pandeklask for at være så ignorant at dyrke solen, når jeg har været under modermærkekniven - og ikke passe godt nok på mig selv sådan helt generelt.

  Alle de bedste tanker til dig (jeg følger med på din blog...) og til din venindes mand.
  Fuck-sygdom. Møgbetingelser.

  Det vilde er, at Heidi faktisk tror på, at positive tanker og selvkærlighed hjælper til at holde kræften stangen.

  SvarSlet
 3. Er det nu jeg fortæller at jeg forsøger at holde op med at ryge....så hvem er den dumme...

  Anyways - jeg tror på Heidi, at alt det der kan gøre syg ligeledes kan opvejes af alt det der kan gøre og holde rask. Derfor støtter jeg hende.
  Dejligt du følger med hos mig også

  SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...