tirsdag den 2. august 2011

Lidt rigeligt om bryster

Gode ting ved at være på barsel:

Halvanden uge endnu får jeg morgenmaden serveret mens jeg selv åbner for den store babymorgenbuffet

Bryster som Lara Croft. Jeg tog mig selv i at synge Under dine brysters skygge, Herre vil jeg bo og bygge for Aksel i morges.

Dejligt hjertevarmende historier om, hvordan vejens damer har 6 måneders barsel med fuld løn fordi de er offentligt ansatte. Det er godt for dem. Især når jeg har 3 måneder med løn og kan se frem til meget lidt forståelse i det private erhvervsliv for tidlige dage og barns første sygedag.

Barnet. Lille varm krop med babyfødder og blond hår. Han putter sig veltilfreds og besidderisk ovenpå hynderne, når han er færdig med at spise. Atta boy.

Sundhedsplejersken

At kunne passe mine sko igen

At finde ud af, at der er en verden og et socialt liv udenfor barselsboblen med ø-kuller og at det kan lade sig gøre at komme afsted med barnevognen og kigge på andre mennesker. 

Barselsbesøg. Elsker dem. (Jeg har kun haft besøg af folk, der ikke har pillet min søn i ansigtet og nogle af dem havde endda chokolade med).

Sætningen 'Den tid den sorg. Det tager vi som det kommer'. Genial og superbrugbar. Især når en af vejens damer kalder de første 3 uger for honeymoon-perioden og varsler, at de stooore problemer melder sig lige om lidt.

Ikke at have brug for ammeindlæg aka trusseindlæg for patter.
Og lur mig, om ikke jeg lige har jinxet det ved at skrive det, så jeg i morgen må gribe til de store hospitalsbleer for at holde mælkeflowet fra t-shirten.

3 kommentarer:

 1. OG - Iceblend med mig når jeg er hjemme fra sommerhus, så den første barselsgæst kan pille ham i hovedet. Er simpelthen nødt til at ae sådan nogen små nogen på næsen nemlig. Og jeg har en pakke - og rigeligt med syntetisk slik i lommerne til moren.
  Barsel er fantastisk og der kommer ingen problemer om lidt :)

  SvarSlet
 2. Hvis du nu har jinxet det, og der bliver brug for ammeindlæg, så skaf endelig de der store nogen af uld. Dem havde jeg, og det lignede jeg havde et lille får proppet ind i hver bh-skål. Super godt look.

  SvarSlet
 3. Du skal ikke høre efter alle de der spader der altid skal fortælle om de negative ting. Det er utroligt at folk altid skal prøve at nedgøre noget der er godt - det betyder bare at de er små mennesker! Selvfølgelig er der gode dage og mindre gode dage, men det er der i alting. Og der er dage hvor man ville ønske at barnet var langt væk, men heldigvis - heldigvis - er der ti-tusinder flere dage hvor det er herligt at være mor. å luk ørene for skræmmebilleder og nyd din barsel og at have en pragtfuld søn.

  SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...