tirsdag den 10. maj 2011

Nu med blødere poter og klippede kløer

Jeg har lige skullet vænne mig til det: Ikke at skulle levere resultater hver dag.

På arbejdet har det været det eneste mål: Resultat, resultat, omsætning. Her i mit skåneliv har målet været at slippe for stresshormonerne og dermed lære, at målet er at lægge så lidt pres på mig selv som muligt. Det lyder let og er det sikkert også for mange, men det har virket fuldstændigt naturstridigt for mig den seneste måned.

Et hårdt liv, det er.

Idag har jeg fået en fodbehandling hos thaipigerne, hentet en fødselsdagsgave og fået en lur på terrassesofaen i noget, der mindede fælt om helt perfekt vejr. Og ikke så forfærdeligt meget mere.

Beviset på fremgang?

Ud over, at jeg ikke er flegnet fuldstændigt ud af rastløshed kom beviset, da jeg fik et opkald fra omstillingen på jobbet. Der var en kunde fra Polen på hendes omstillingsbord, som gerne ville købe noget af mig og jeg præsterede at fortælle hende, at hun måtte kontakte en af de andre OG derefter sove videre på førnævnte terassesofa uden at få så meget som et strejf af pligt-forsager-følelse.
Og det selvom jeg kan se den bygning, hvor mit arbejde bor fra terassen.

Istedet har jeg brugt lidt tid på at overveje om jeg som privatperson skal lade mig interviewe til et ugeblad. Jeg kan høre, hvad jeg selv tænker nu og er liiidt ligeglad med hvad andre forventer.

Fodbehandling og egne holdninger. Og man siger, at man kan blive for selvcentreret.

4 kommentarer:

 1. Nej, man kan aldrig blive for selvcentreret. Ihvertfald ikke i "pas på dig selv"-betydningen.

  Jeg er imponeret af dig over at du er nået så langt! Selv er det ikke lykkedes for mig endnu, men det er dælme dejligt at se det kan lade sig gøre.

  Og i morgen bliver det regnvejr, så der skal du se serier på sofaen hele dagen! :-)

  SvarSlet
 2. Tak for rygklappet.
  Jeg skal vist lige konstatere, at træerne ikke vokser ind i himlen. Jeg er nemlig ikke helt så langt, når det drejer sig om hjemmefronten. Der kan jeg ikke finde ud af at være selvcentreret og passe på mig selv. En hel dag med serier er slet ikke muligt endnu :)
  Men... jeg kan da liige se, hvor langt elastikken rækker. Heh.

  SvarSlet
 3. Hjemmefronten er også den sværeste. Mærkeligt, for det burde jo være der man er mest tryg, anerkendt og bedst kan være sig selv.

  Desværre er det også der, hvor man helst vil gøre det bedst (ok. OGSÅ der man helst vil gøre det bedst) og så bliver det lidt sværere, at sætte hælene i.

  Inspireret af dig står den nu på rabarbertrifli og satc - fordi jeg kan! :-)

  SvarSlet
 4. Lyder som verdens bedste kombo!

  SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...