mandag den 25. april 2011

Kan det være tvillinger?

'Nå, skal det snart være?' Sådan spurgte præsten i morges og som han stod der og gav hånd var der ikke tid til at jeg kunne svare ham, så det var med den bemærkning, jeg gik ud i påskesolen.

For et par dage siden kom der endnu en uopfordret kommentar til min størrelse. Altså, det kunne sagtens være en fuldstændigt harmløs bemærkning, som alle gravide får i 6. måned, men jeg er lidt sart.
For nu at være ærlig.

Jeg er vokset. Derom hersker ingen tvivl. Jeg er cirka dobbelt så rund i 6. måned, som Kronprinsessen var i 9. måned. (Teorien ved vanvittigt hyggeligt selskab tidligere idag om at tvillingerne i virkeligheden er født af surrogatmødre lyder mere og mere appellerende) og hvis det passer at det først er fra nu af, at jeg for alvor tager på, så er jeg lidt bange.
Lige nu sidder det hele lige midt på maven. Bevares, min mås er også vokset og mine overarme begynder også at rundes og opblødes, men det er maven, der fylder.

Og jeg ER sart. Jeg er ubesværet og ville på en måde ønske, at det også er sådan det ser ud udefra. Jeg har det rigtigt godt med at være gravid.
Men jeg bliver meget gravid og meget rund.

Og jeg træner stadig, selvom det ikke er i samme mængder og i samme intensitet som før. Den lille er begyndt at sparke, så det bobler og så man kan se bevægelserne udefra og jeg kan bruge lang tid på at ligge og mærke det. Det er fuldstændigt fantastisk og jeg har ikke spor travlt med at tiden skal flytte sig fra der hvor vi er lige nu, for lige nu er det over alle forventninger at være gravid.

Det ville bare - helt ærligt - være endnu mere fantastisk, hvis jeg kunne få en garanti for, at mave og ekstra kilo (også dem i ansigtet) forsvinder helt igen når jeg har født.

Jeg har fået både 'Du skal baaaaare nyyyyyde det' og 'baaaare vent, det bliver værre' og alle 'husk nu'-sætningerne, men jeg mangler stadig den skriftlige garanti (og en ekstra forsikring om, at der ikke har ligget en tvilling og gemt sig i sin brors skygge)

4 kommentarer:

 1. Øj mand - tænk hvis der gør, altså gemmer sig en tvilling??! Det ku sgu vaære sjovt og så vil jeg være der (helt tilfældigt selvfølgeligt) når Hjemme og FamileJournalen kommer og gør dig Danmarks kendt!!
  - og de der kilo?? De forsvinder som dug for solen når du sidder og bæller Iceblend med mig i solen. Eller er der slet ingen som har fortalt dig at du ammer DET HELE væk??

  SvarSlet
 2. Du er sådan en der taber det hele - og måske lidt til, bare for at vise at du kan. Jeg ved det, because I know you people!
  Jeg er villig til at vædde - sætter en is på højkant, for jeg har lidt på fornemmelsen jeg ikke vinder navnelegen ;o)

  SvarSlet
 3. @Der er IKKE en tvilling, med mindre det er en gennemsigtig ninjatvilling, for så kunne det være sjovt. Eller. Ikke.
  Jeg har jo købt barnevognen og det er ikke tvillingemodellen og så sagde vi jo at det var afgjort :)

  @lille t: Hvis du vædder en is på det, så er jeg mere rolig. Hvem ved, om vi kommer til at bytte is :) Håber, at Ninjafoden har fået Harry Potter-trylleformularen.

  SvarSlet
 4. Mjah - tror den skal ha en gang mere med tryllestaven!
  Ku du lige se, at man kunne det? Hvis det virkede på uduelige fødder og graviditets-sul? Ujh :o)

  SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...