fredag den 18. marts 2011

Det er solcreme!

Jeg bruger kontaktlinser næsten hver dag. De kommer i øjnene, inden jeg lufter hunden om morgenen og derfor har jeg også det, der svarer til normalsyn, når jeg senere står foran spejlet for at få styr på Ulla Terkelsen eller Anders Lund Madsen - afhængigt af, hvem der er på spejlvagt den dag.

Der er ganske få dage, hvor jeg tager briller på istedet. Og der er jeg overladt til en noget ringe billedkvalitet, når ansigtscreme og øjenmakeup skal på. Lad os bare sige, at det er skalmuring med den store spartel og krydsede fingre, de dage.

Sådan en dag er det idag.

Fordi melamin-dimsenoterne begynder at invitere graviditetshormonerne til fest, er jeg nødt til at bruge en solcreme med en rimeligt høj faktor for at pigmentpletterne ikke skal flytte permanent ind i mit fjæs, så her til morgen skulle der påføres både dagcreme, nyindkøbt tyktflydende solcreme og øjenmakeup og tørres hår mens jeg krydsede fingre for at Anders Lund skred tilbage til fjernsynet og tog tæt lille krop, krøllet fjæs og uregerligt mørkt hår med sig.
Og så skulle jeg jo lige synge hårbørstesolo, lege med hunden og vælge tøj samtidigt.

Briller på. Hår tjek. Videre med solo. Første telefonopkald på vej ud af døren og i bilen.
Ankomst fælleskontoret.

Fredagsstemning, morgenkaffe og snak om fremskridt på projekter og Københavnermødet igår. Efter en lille times tid går jeg på badeværelset sammen med mine briller og ser en stor, hvid plamage, der hviler under min hage og ned over struben.

Lidt gennemsigtig i kanten nu, men en meget iøjnefaldende... klat, der med lidt god fredagshumor sagtens kunne være en klassisk perlehalskæde.

Det er mig, der er underholdningen resten af dagen.

4 kommentarer:

 1. Synes du skal redde den hjem ved at fortælle om den forfærdelige strålingsfare fra Japan, og at du har opdaget det her nye produkt som beskytter helt vildt mod den slags. Det er bare lidt lang tid om at tørre ind i huden.

  (Og så er der vel iøvrig også meget god stil at møde op som Anders Lund Madsen med pearl necklace...)

  SvarSlet
 2. Crap! Det kunne nogen da godt lige ha fortalt dig, inden der var gået en hel time, hvor du sad og lignede hende, der syntes, at morgensutter ikke er noget, man tager på fødderne..

  SvarSlet
 3. Basically holder jeg meget af det faktum, at mine kolleger kun er semi-vågne inden kop kaffe nr. 3 er drukket :)

  SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...