onsdag den 10. juli 2013

Nyt job

Jeg sagde jo, at jeg havde en hemmelighed:

Sidste år gik jeg til jobsamtaler og tog mensa-lignende tests mens jeg fik morfin. Budgetter blev flyttet i virksomheden og der var pludselig ikke noget job at søge mere.
Jeg blev opereret, bestrålet og fyldt med kemo og ringet op igen. Om jeg stadig var interesseret? Den afdeling, der havde fået budgetterne ville gerne tale med mig også..
Flere tests og flere samtaler senere fik jeg et afslag. Jeg har fuld forståelse for, at afdelingslederen hellere vil ansætte 2 unge mennesker, der er sprængfyldt af nye ideer, end en 40-årig mor med hår, der er tyndet af erfaring.
Det er ok. Især fordi han i samme åndedræt sagde, at den første afdelingsleder havde en plan. Om hun måtte ringe til mig igen?

Jeg begynder i en fuldtidsstilling den 5. august og har sagt op som konsulent.
Her står jeg så med armene over hovedet, fordi jeg har fået job mod alle odds og fordi jeg glæder mig for fuld udblæsning til at arbejde for en virksomhed, der siger, at de hellere end gerne vil ansætte mig - og at de er endnu mere overbeviste fordi de er fuldt informerede om min situation.
Det tog mig lige et sekund at fatte den sidste del...

Mine arme er groet fast i mine ører efterhånden.
Mens mine knæ ryster.
For kan jeg? Ved de nu helt hvad de har ansat? Jeg kan høre Mikkel gentage for 120. gang at jeg er testet i hoved og røv, men forstår de nu situationen sådan rigtigt? Er det ikke forfærdeligt at have en kemo-sygedag indenfor de første to uger?

Vi får se.
Jeg springer ihvertfald ud i det og får en ilddåb.
Jeg begynder den 5., skal til Princekoncert den 7. og får kemo den 8. (Hvis mine blodtal er i orden) Mikkel passer festivallen et par dage efter, mens jeg skal sætte mig ind i nye kolleger, nye opgaver og passe Aksel på en bund af nyt job og kemo.

Jeg er sikker på, at jeg har armene endnu mere over hovedet når jeg har festet mig igennem hele den uge.


6 kommentarer:

 1. Kæmpe, kæmpe, kæmpe tillykke og en masse solskin fra Middelhavskysten

  SvarSlet
 2. August lyder til at blive fantastisk!

  SvarSlet
 3. Det bliver SÅ fantastisk!! Lene du er en stjerne. Det aller aller største tillykke :-)

  SvarSlet
 4. @Helle: Tark. Du har været en stor inspiration i processen. Håber armen er i bedring og rødvinen god.

  @Prophecy: Ja, ikke? August viser gode takter.

  @K: Tak, tak... Jeg er holdt op med at spå alt for skråsikkert om noget som helst og jeg tør ikke tage den der eksamen i clairvoyance :) Det er ret fantastisk lige nu (hvis mine blodtal bare gad at rette sig)

  SvarSlet
 5. Jeg ved du kan. Hvor er det stort. Tillykke!

  SvarSlet
 6. Tak, Mof. Jeg kan ihvertfald finde ud af at gøre mit bedste :)

  SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...