mandag den 21. maj 2012

Eller hvis jeg ikke var stivnet som en hare i forlygte-lys

Du får så meget energi! Det bliver så godt for dig! Du trænger også til det efterhånden, gør du ikke? Glæder du dig ikke? Du skal se, du får megameget energi af at komme ud og snakke business igen.
Sådan lyder det fra min omverden. Jeg tror at det er salgsgas og en generel løgn, de prøver at få mig viklet ind i også.

Jeg ved ikke rigtigt om jeg frivilligt køber ideen om, at det udelukkende bliver godt at komme på arbejde.

Jeg kan ikke se på nogen af de mødre, jeg kender, at det har været idel lykke. Man får ikke den slags furer i ansigtet af ny energi.

En enkelt har helt sikkert haft godt af at få lidt perspektiv og noget at blande moderskabet op i, men resten ser ud som om det er hårdt.
De slider i det for at hænge sammen.
De siger alle som en, at kræfterne er brugt når arbejdsdagen slutter og lunten er kort når barnet er hentet og der i virkeligheden skulle være kvalitetstid og nærhed ud over det hele.
For slet ikke at nævne koordinationsudfordringerne.

Det, der har været hårdest for mig ved at blive mor, er at jeg er på hele tiden. Der er altid et ansvar, der banker på og noget opmærksomhed, der bliver krævet.
Jeg kan ikke se, at det skulle blive lettere ved at der kommer flere slags ansvar ind over og flere mennesker, der leverer opgaver.

Det kunne jo være lys og ikke et modkørende tog jeg ser, hvis jeg lige stoler på at folk ikke bare vil smitte mig med 'mor-på-job-løgnen'

2 kommentarer:

 1. Jeg tror ikke nogen kan love dig at det bliver et driverliv...
  Der vil være gode dage og der vil være mindre gode dage. Du vil finde en rutine og du vil finde din måde at få tilværelsen til at fungere for dig.
  Det vigtigste er nok at du er i afklaring med dig selv om at du gør det godt nok. Og lader andres meninger være hvor de hører hjemme. Hos de andre....

  SvarSlet
 2. Præcis! Det er netop det jeg mener. Alting falder Ikke bare ned i kassen med 'ogsåsagdeviatalterfintogsmukt' bare fordi jeg skal på arbejde igen.
  Det skal nok gå, det er jeg ikke i tvivl om, men jeg køber ikke ideen om at alt bliver lettere.

  Jeg skal nok få problemer med at lade andres holdnInger blive hos dem på det professionelle plan. På det private er jeg faktisk rigtigt dygtig :)

  SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...