søndag den 22. april 2012

Fin de siecle

På lørdag har jeg levet i 40 år.
Jeg har ihvertfald trukket vejret i 40 år.

40.
Gammel dame. Tudsegammel. Jeg holder mandtal på mine rynker i spejlet når jeg har tid og den sidste uge op til at tretallet ruller ned og bliver erstattet af et 4-tal vil jeg vædde en blank femmer på at jeg kommer til at gøre status.  Hellere det end at frygte, hvordan det er at være så gammel, for det ved vi jo godt, at der ikke er nogen grund til.
Hofteskred, knyster og skåneærmer trækker vi på skuldrene af, her i bestyrelsen.  Vi har ingen anelse om hvad det 'overgangsalder', som nogen bliver ved med at råbe meget højt, er for noget.

Da jeg var 16 var jeg sikker på, at jeg ville have mand, karriere og 2 børn, når jeg blev tredive. Det har jeg ikke engang nået som 40-årig, men jeg har større bryster.

Tror, det er på tide at gå i panik, her den sidste uge. Ligesom litteraturen spasser ud mod slutningen af et århundrede og pludselig bliver spændende i sin reaktion, kunne det også gavne mig.

I morgen. Nu skal jeg tidligt i seng.

4 kommentarer:

 1. Tillykke med dagen igår - og de store bryster !

  SvarSlet
 2. Tak! Det gjorde ikke ondt. Brysterne er større, men ikke nødvendigvis bedre. Og så holder de sikkert heller ikke til jeg bliver 41. Hm. (ammer stadig)

  SvarSlet
 3. Har du fået lavet større bryster da?

  SvarSlet
 4. Nej. Jeg har hævdet at jeg ville have et par svulmende boobies, når jeg var færdig med at amme, men jeg er gået fra den ide igen.

  Brysterne har bare været større pga mejeriet i dem :)

  SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...