tirsdag den 20. december 2011

Dårlig mor på pose

Aksel får grød, selvom han faktisk ikke er helt de 6 måneder, som sundhedsstyrelsen anbefaler man skal være, før man får skemad. Drengen er sulten og har det strålende med to daglige tallerkenfulde - og han tog over et halvt kilo på på en uge, efter at jeg havde præsenteret ham for en skål pulvergrød første gang.

FY!

HIPP?
Det er færdiggrød, der bare skal blandes op med vand. Det er så let og når poden ikke er vågen mere end halvanden time ad gangen, så er det vigtigt, ihvertfald for mig, at al den vågne tid ikke går med at lave mad.
Jeg er ikke bange for at lave mad selv, så har jeg ikke sagt for meget. 

En veninde skrev på Facebook om at hun nærmest var blevet præsenteret for en forarget hønserøv i en ammestue, fordi hun kom til at sige, at HIPP kunne bruges i en snæver vending, selvom det helt ærligt mere er reglen end undtagelsen på spisebordet både hos hende og mig.

Det hjalp ikke på hønserøven, at veninden fik pippet frem at det i det mindste er økologisk. Efter sigende skulle frelst spelt-hønserøv have set ud som om hun havde spist en muggen hamster (Eller... det var ihvertfald noget med en hamster. Bogstaverne flød lidt ud for mine øjne, fordi jeg hyperventilerede en smule. Mest af grin)

Jeg har hørt om bekendte, der er vendt grædende hjem fra ture til byen og offentlige ammesteder, fordi de ikke kan amme og giver deres børn flaske. Ammejuntaen er en samling møgkællinger, der går ind for konfrontation og gabestok siger jeg bare.
Og hende hønserøven her må være en fraktion af ammejuntaen.

Om jeg fatter, at folk ikke bare kan gøre, hvad de selv synes er rigtigt og have det godt med det.  Erfaringsudvekslinger er guld værd, sundhedsstyrelsens anbefalinger er kloge,  men duller, der stikker deres spidse næb frem og skræpper højt, hvis andre ikke gør lige præcis hvad de mener er rigtigt?
De skulle stækkes.
Måske er det det, de er... stækkede.

Hvis jeg bare turde, så ville jeg (hvis jeg nogensinde kommer i sådan en situation) skynde mig at fortælle, at jeg også lige har lånt en hoppegynge.


5 kommentarer:

 1. Whoa, vi giver beauvais (utales Be-U-Vaaajs). Ryger vi så i helvede?

  Ungen elsker det og stortrives, så who gives a shit, hvad konerne fra det lesbisk-økologiske kollektiv mener.

  Håber i alle har det godt? Her går det fint med den fjerde tand på vej (og ja, amningen er ved at blive udfaset.. ingen grund til at han laver sine egne mælkekanaler i brysterne).

  SvarSlet
 2. Jeg har nu grinet over det med det mugne hamster i 2 dage - så måtte tilbage og kommentere :) Vel nærmest ingen som ikke har prøvet konfrontation med med frøken Snerpe i karrieren som mor?! Jeg kan stadig se mig selv halvdesperat forsøge at vikle mig ud af skammens stramme net da det blev afsløret at jeg - en af de der dage hvor ALT var forfærdeligt og uoverskueligt - havde puttet jordbærkoldskål i Miksens flaske. Alle mine "ja det er altså et enkeltstående tilfælde" sætninger prellede på alle måder af på det skrappe "er du KLAR over hvor meget sukker der er i det syntetiske stads" blik jeg fik fra madammen.
  Hjalp en lille smule at jeg fik snerret "Ja, jeg søger optagelse i De Unge Mødre"

  God appetit til Aksel og Hipp Holder Max :)

  SvarSlet
 3. Hej begge.
  I ryger direkte i det særlige hjørne af helvede, der er reserveret til forældre, der har fundet genvejene. Til gengæld bliver i sparket så hurtigt op fra helvede igen, fordi jeres børn er glade og tilpasse. OG jeg er lige i hælene på jer.

  Søren, hvor meget ældre er det lige Isak er? (Aksel er fra 18. juli). 4 tænder... jeez.
  Alt er godt med supplementsgrød og amning. Det kan godt være, at jeres sønner er noget særligt og alt det der, men de seneste dage har jeg haft den mest fantastiske arving af alle. Jeg er happy. (Og lidt træt)

  SvarSlet
 4. Godt at høre at du er happy :)
  Isak er syv måneder i dag (fra 27. Maj) og femte tand er nu ude. Tror han ender med at få et par hundrede af dem med den hastighed.

  SvarSlet
 5. Yes baby. Harhar! Jeg ville ønske du havde været en del af min mødregruppe da jeg fik min den første rolling!!

  SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...