søndag den 12. januar 2014

Stum

Jeg har ingen stemme.
Ud over den pivende, knagende plage, der ikke engang kan synge en ærlig godnatsang.

Måske er det spændinger, måske er det reminicenser fra den måneds hoste jeg har haft, måske er det bivirkninger, måske er det psykisk. Jeg har ihvertfald ingen ordentlig stemme. Jeg, der altid har kunnet råbe en spinningsal op eller fyre en joke af eller alternativt en syngende verbal lussing, kigger nu ned i disken når jeg skal købe noget. 

Nu kan jeg ikke.
Jeg er for det første langsom og når man sidder sammen med hurtige knallerter som jeg typisk gør, så kræver det en del mod at insistere på at de venter på at jeg får kvækket mit beskedne bidrag.

Måske er det fordi jeg ikke rigtigt taler med nogen.

Og når jeg gør, så er det engelske floskler, der kommer humpende ud.
Awkward.

10 kommentarer:

 1. Årh for fanden Lene. Der er slet ikke flere ord i mig. Jeg sender stadig hjerter i din retning. Prøver at fylde dem med mod til det du skal igennem. Tømmer dem og fylder dem med energi. Laver det om til håb. Så til noget andet. Jeg er simpelthen så ked af det. Og jeg vil bare have at du skal vide at jeg tænker på dig. Hele hele hele tiden!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, K. Jeg ved ikke hvordan jeg skal takke dig.

   Slet
 2. For helvede da også.. Nogen gange løber verden tør for retfærdighed. Du er så sej, og der heppes også fra os, der ikke kender dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er utroligt glad for jeres opbakning. Jer der ikke kender mig og som ikke har set mig - i har kun mig og mine ord at forholde jer til og hvis det er nok så er det ikke helt skidt.

   Slet
 3. Du burde så meget været i min "virkelige" omgangskreds, for vi smider om os med engelske floskler! Kan selvfølgelig godt se, at det er federe når det er valgfrit. Dejligt at du så bruger din næstbedsteste stemme, den skrevne - heldige os!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogle gange tror jeg det er min bedste stemme. Way better...

   Slet
 4. Ja det er jo noget egoistisk at glæde sig over, at dit skrevne ord er lige så skarpt og tydeligt som altid, selvom stemmen svigter. Håber, det er forbigående, hvad end det er. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for den kommentar, Hulebo. Den blev jeg rigtigt glad for, så er der noget der ikke er forandret. Jeg tror det er forbigående hvis jeg bare bliver ved med at synge. Det lyder ikke godt. Men jeg har lige set x-faktor og nu er jeg fortrøstningsfuld

   Slet
 5. Ja, som en der kender din skarpe tunge fra spinning salen, så er jeg som Hulebo glad for at se, at pennen stadig skærer på en måde der spidder os alle på hver sin måde.
  Noget jeg har beundret dig for lige siden du startede med at blogge.
  Jacob

  SvarSlet

Jeg er glad for kommentarer. Det er rart at vide, at der er nogen, der gider...